Hieronta

Fysiomaker tarjoaa ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä hierontapalvelua tiloissamme! Fysiomakerin palveluvalikoimaan kuuluu perinteisen urheiluhieronnan lisäksi useita muita hieronnan alamuotoja. Varaa seuraava hieronta-aikasi Fysiomakerin ajanvarausjärjestelmästä, johon linkki löytyy alta!
Varaa aikasi tästä!

Hieronta Kuopiossa – yhteistyössä Fysiomaker

Fysiomaker tarjoaa laadukasta ja asiakaslähtöisiä hierontapalvelua Kuopion Niiralassa, Gym99 tiloissa. Asiakkaanamme tulet aina aidosti kohdatuksi – olemme oikeasti kiinnostuneita ongelmistasi, jonka jälkeen etsimme aina juuri sinun tapaukseesi sopivimmat hoitomuodot. Työmme laatua määrittelee aina tuloshakuisuus!

Käyttämämme hoitomuodot määritellään aina asiakkaan tarpeen mukaan, ja ennen hieronnan alkamista käymme yhdessä läpi asiakkaan toiveet sekä mahdolliset ongelmakohdat, joihin pyrimme löytämään ratkaisut.  Hoidoissamme hyödynnämme perinteisen urheiluhieronnan lisäksi mm. faskioiden ja triggerpisteiden käsittelyä, nivelten ja rangan mobilisointia sekä akupunktiota tai kuivaneulausta.

Lähdetään yhdessä tavoittelemaan parempaa oloa – varaa seuraava hieronta-aikasi tästä! 

 

Hieronnan mo­ni­puo­li­set hyödyt

Hieronta on fyysinen hoitomuoto, joka tarjoaa useimmille useita eri terveyshyötyjä. Vaikka hieronta usein mielletään eritoten rentouttavana lepohetkenä, voidaan sillä lievittää lihaskipuja, jäykkyyttä ja parantaa esimerkiksi liikuvuudet. Hieronnan hyödyt eivät myöskään ole pelkästään fyysisiä, vaan siitä voi olla runsaastikin apua esimerkiksi stressinhallintaan. Katso alta listaus yleisimmistä hieronnan hyödyistä!

1. Rentoutuminen ja stressin lievitys: Hieronta auttaa rentouttamaan lihaksia ja parantamaan verenkiertoa, mikä voi vähentää stressiä ja ahdistusta. Rentoutumisen tunne hieronnan aikana auttaa myös rauhoittamaan mieltä.

2. Kivun lievitys: Monet ihmiset käyttävät hierontaa kivun lievittämiseen, erityisesti selkä-, niska- ja nivelkipuihin. Hieronta voi auttaa vähentämään lihasjännitystä ja parantamaan liikkuvuutta.

3. Parantunut verenkierto: Hieronta lisää verenkiertoa, mikä voi auttaa ravinteiden ja hapen parempaa kuljettamista kehon eri osiin. Tämä voi edistää solujen terveyttä ja parantaa ihon kuntoa.

 

4. Parantunut liikkuvuus ja joustavuus: Säännöllinen hieronta voi auttaa parantamaan nivelten liikkuvuutta ja lihasten joustavuutta. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä urheilijoille ja aktiivisen elämäntyylin omaaville henkilöille.

5. Parantunut unen laatu: Hieronta voi auttaa rentouttamaan kehoa ja mieltä, mikä voi puolestaan edistää parempaa unen laatua. Syvä rentoutuminen hieronnan jälkeen voi auttaa nukahtamaan helpommin ja nukkumaan syvempää unta.

6. Stimulaatio immuunijärjestelmälle: Hieronta voi auttaa stimuloimaan immuunijärjestelmää ja auttaa kehoa torjumaan sairauksia.

7. Stressihormonien väheneminen: Hieronta voi vähentää stressihormonien, kuten kortisolin, tuotantoa, mikä voi edistää yleistä hyvinvointia.

 

 

8. Parantunut psyykkinen hyvinvointi: Hieronta voi lisätä mielialaa ja auttaa vähentämään masennuksen oireita. Se voi myös auttaa lisäämään tietoisuutta omasta kehosta.

9. Parantunut ruoansulatus: Rentouttava hieronta voi auttaa parantamaan ruoansulatusta lisäämällä verenkiertoa vatsan alueelle ja lievittämällä ruoansulatusongelmia.

10. Kehon tietoisuus: Hieronta voi auttaa lisäämään kehotietoisuutta, auttaen ihmisiä tunnistamaan ja korjaamaan lihasten epätasapainot ja kehon asentovirheet.

On tärkeää huomata, että hieronnan vaikutukset ja hoitomuotojen sopivuus voivat vaihdella yksilöittäin. Siksi Fysiomakerin ammattilaiset käyvät aina alkukartoituksen ennen hieronnan aloittamista. Varaa aika hierontaan tästä!

 
Niiralankatu 25, Kuopio 70600
Info-piste ma-to 15-18
Avainkortilla 24/7
 
 
 
 
10 €

Päiväkortti

Kertamaksu
Päiväkortti sopii sinulle, joka olet esimerkiksi vierailemassa Kuopiossa ja haluat päästä treenaamaan laadukkaalle kuntosalille! HUOM! Jos haluat treenaamaan infon aukioloaikojen ulkopuolella, voit laittaa 10€ maksun Mobilepaylla numeroon 0400 548 603 ja viestiksi oman puhelinnumerosi. Mainitsethan viestissä myös mikäli tarvitset sisäänpääsykoodin Gymille!
Liity jäseneksi
SUOSITUIN!
 
 
 
44,90 € / kk

12 kk jäsenyys

Kanta-asiakas 24/7
12kk jäsenyydellä Gym on käytössäsi 24/7, joten treenaamaan pääset juuri silloin, kun sinulle sopii! Jäsenyydessä on 12kk määräaika, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Liity jäseneksi
 
 
 
 
34,90 € / kk

12 kk jäsenyys

Opiskelija 24/7
Edullinen jäsenyys sinulle, jolla on opiskelijakortti ja haluat päästä Gymille juuri silloin kun sinulle sopii! 12kk jäsenyydessä on vuoden määräaika, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Liity jäseneksi