Gym 99 klubisäännöt

 1. Esitä jäsenkorttisi aina kuntosalille saapuessasi. Vierailijoiden tulee täyttää vierailijahakemus jokaisen käynnin yhteydessä. Henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.
 2. Kuntoklubin asiakkailta odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja. Huolehdithan myös henkilökohtaisesta hygieniastasi.
 3. Tupakointi, omien alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö ei ole sallittua kuntoklubin tiloissa.
 4. Jos asiakas tahallisesti vahingoittaa kuntoklubin kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.
 5. Pyyhi laitteet käytön jälkeen, jos olet hikoillut paljon käytön aikana. Käyttäjiä on paljon ja laitteet pysyvät näin siistinä.
 6. Käytä aina asianmukaista vaatetusta ja sisäjalkineita. Älä siis liiku pelkillä sukilla tai avojaloin salitiloissa.
 7. Palauta liikuntavälineet aina alkuperäisille paikoilleen.
 8. Anna kaikille vieraillemme mahdollisuus käyttää kuntosalilaitteita. Vapauta laite toisten käyttöön taukosi ajaksi.
 9. Lasten tulee pysyä lapsille varatuissa tiloissa eikä heitä tule päästää muihin kuntosalin tiloihin.
 10. Matkapuhelimen käyttö on kielletty vastaanottoaluetta ja pukuhuonetta lukuun ottamatta. Anna itsellesi ja muille vieraillemme mahdollisuus häiriöttömään kuntoiluun.
 11. Valo-tai videokuvaaminen kuntoklubilla on kokonaan kielletty. Kuvaamiseen täytyy kysyä erikoislupa, jos siinä esiintyy muita henkilöitä.
 12. Pukuhuoneen kaapit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yli yön on kielletty.
 13. Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Seuraa kunto-ohjaajan ohjeita. Kuntoklubi ei vastaa jäsenten omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta klubin tiloissa tai sen alueella.
 14. Mikäli jäsen ei noudata jäsensääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia jäseniämme tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan jäsenyys jäädyttää määräajaksi tai perua kokonaan. Tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin.