fbpx
skip to Main Content

Asiakkaanamme tulet kohdatuksi aidosti ja olemme oikeasti kiinnostuneet ongelmistasi, joihin etsisimme aina juuri tapaukseesi sopivimmat hoitomuodot. Työn laatua määrittelee aina tuloshakuisuus. Hyödynnämme faskioiden ja triggerpisteiden käsittelyä, nivelten ja rangan mobilisointia, akupunktiota/dry needlingia ja ohjaamme sinulle tarvittaessa myös kuntouttavat harjoitteet.  Lämpimästi tervetuloa käsittelyyn!

Helou! Olen Tomi Husso, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Olen aina ollut kiinnostunut eri urheilulajeista ja monipuolisesti liikun itsekin. Tämän hetken päälajina voimanosto, tukevina sprintti juoksu, hiihto ja uinti. Myös kamppailulajeista on taustaa nuorempana.

Hierojaksi innostuin omien harrastuksien kautta eli suorituskyky, palautuminen, hyvinvointi, vammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus ovat minulle tärkeitä asioita. Näin myös ammatinharjoittajana eli minulta löydät vinkit myös arkipäivien aktiivisuuteen ja treeneihin. Käytän hieronnan tukena myös liukukuppausta/pistekuppausta.

Tervetuloa hierontaan!

Varaa aika linkistä Fysiomakerin ajanvarausjärjestelmään.

Back To Top