fbpx
skip to Main Content

Heippa, olen kuopiolainen terveys- ja liikunta-alan yrittäjä, urheilija ja kahden pienen lapsen äiti. Monenlaista liikuntaa on tullut harrastettua, mutta tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu on ollut minulle ”se juttu”. Salitreenivuosia minulla on omakohtaisesti takana jo 16.

Omaksi iloksi harjoittelu kääntyi pikkuhiljaa ajatuksissa mahdollisuudeksi kilpailla, lajivalintana body fitness oli minulle alusta asti hyvin selkeä ja kohti tätä päämäärää lähdin pyrkimään. Kilpailukokemusta karttui heti ensimmäisenä kilpailuvuotenani neljän eri kilpailun verran ja menestystäkin tuli myös kansainvälisissä kilpailuissa.

Kilpailujen jälkeen sain 2 ihanaa lasta ja seuraavat kilpailut mielessä treenasin silti koko mamma-ajan. Vuonna 2017 halusin jonkin välitavoitteen ja kilpailin toistovoimapunnerruksessa varsin hyvällä menestyksellä, samoin vuonna 2018, joka oli myös fitness-kisavuosi. Vuonna 2019 puolestaan kävin nostamassa myös ensimmäiset klassisen penkkipunnerruksen kisat. Tällä hetkellä treenaan tavoitteellisesti kohti seuraavia body fitness -kisojani, jotka ovat tähtäimessä vuonna 2021.

Valmentajana olen määrätietoinen ja sopivan vaativa, tätä kautta saan valmennettavani haastamaan itseään. Annan aina selkeät ohjeet niin treeneistä kuin ravinnosta ja pidän siitä, että asiat tehdään just eikä melkein. Annan palautetta, opetan, neuvon ja vastaan kysymyksiin.

Huomioin sinut yksilönä ja valmennus sovitetaan sinun arkeesi ja elämääsi sopivaksi. Valmennettavien kanssa pidän tiiviisti yhteyttä ja päivitykset sekä tarvittavat muutokset ohjelmiin teen viipymättä. Minulla on aina pientä pilkettä silmäkulmassa ja tapanani on kovienkin treenien lomassa pitää yllä hyvää ja tsemppaavaa, rentoa henkeä. Valmennuksessani Sinä saat mahdollisuuden ylittää itsesi ja kehittyä treenaajana paremmaksi. Tervetuloa mukaan mun tiimiin!

Back To Top