fbpx
skip to Main Content

Moikka, olen 26-vuotias liikunta-alan ammattilainen ja toimin yrittäjänä tarjoten valmennusta ja ohjausta erityisesti naisille. Olen toiminut liikunnan ohjaamisen parissa vuodesta 2013. Valmistuin Liikuntaneuvojaksi ja Personal Traineriksi vuonna 2016. Tällä hetkellä opiskelen Savonia-ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi. Olen suorittanut myös useita muita lyhyitä liikunta-alan kursseja ja koulutuksia, kuten kuntosaliohjaaja-, kahvakuulaohjaaja- ja vesitreeniohjaajakoulutukset sekä avoimen yliopiston puolella ravitsemustieteiden perusopinnot. Viimeisimmäksi olen erikoistunut naisten liikunnan ohjaamiseen suorittaen äitiysliikunta-valmentaja koulutuskokonaisuuden.

Olen harrastanut urheilua lapsesta saakka, mutta aikuisiällä kuntosaliharjoittelusta ja fysiikan kehittämisestä on tullut minulle intohimo. Harrastan bikini fitnesiä ja sijoituin syksyn 2020 SM-kisoissa sijalle 4. Lapsena ja nuorena lajini oli vuosien ajan kilpahiihto.

Olen valmentajana kannustava sekä vaativa. Lupaan laittaa sinut treeneissä koville ja ylittämään itsesi, mutta hommia tehdään kuitenkin aina positiivisin mielin ja pidetään hauskaa! Sitoudun valmennussuhteeseen aina sataprosenttisesti ja toivon sitoutumista näin ollen myös sinulta, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn valmennuksesta irti.

http://www.miraollikainen.fi

pt.miraollikainen@gmail.com
050-407 6739

Back To Top