InBody -ke­hon­koos­tu­mus­mit­taus

Gymiltä löydät suositun InBody -kehonkoostumusmittauksen, joka auttaa sinua matkalla kohti tavoitteitasi! InBody -mittaus antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehosi tilasta ja toimii loistavasti esimerkiksi elämäntapamuutosten seurannassa.

InBody -kehonkoostumusmittaus – Gym99

InBody antaa objektiivisen kuvan kehon tilasta. Siksi InBody-mittaus onkin muodostunut standardiksi ravintotottumusten, terveysliikunnan, painonhallinnan ja muiden elämäntapamuutosten motivoinnissa ja seurannassa.

 • Kuntoutuskäytössä mitataan kehonosien, kuten jalkojen, käsien ja keskivartalon tarkat koot ja koostumukset. Tietoa tarvitaan arvioitaessa kuntoutuksen tarvetta ja kuntoutusohjelman vaikuttavuutta.
 • Liikunnanohjauksessa kehon nykyinen kehitystaso ja koostumus paljastuvat InBodylla. Segmentoituja kehonkoostumustietoja mitattavat indeksit toimivat tärkeinä tietolähteinä suunniteltaessa tulevia harjoituksia.
 • Nefrologiassa arvioidaan kehon vesitasapainoa ja sen muutoksia ennen dialyysihoitoa ja sen jälkeen. Lisäksi InBody auttaa arvioimaan potilaan ravitsemustilaa.
 • Ravitsemusterapeutit ja lääkärit analysoivat InBodylla potilaan ravitsemuksellista ja terveydellistä tilaa. InBody on tärkeä työkalu ehkäistäessä geriatrisia sairauksia, diabetestä, sydänsairauksia ja kohonnutta verenpainetta.

Soita numeroon 0400 548603 ja varaa aika InBodyyn Gymille! 

Näin val­mis­tau­dut InBody -mittaukseen

Tarkimman mahdollisen mittaustuloksen saavuttamiseksi suosittelemme seuraavaa:

 • Mittaus suoritetaan tyhjällä vatsalla – älä siis syö ainakaan kahteen tuntiin ennen mittausta.
 • Käy WC:ssä ennen mittausta, sillä virtsarakon tulisi olla mahdollisimman tyhjä mittauksen aikana.
 • Vältä mittauksen suorittamista kuukautisten tai virtsaneritystä lisäävän lääkekuurin aikana
 • Älä kuntoile, sauno tai käy suihkussa ennen mittausta.
 • Ole seisaallasi vähintään 5 minuutin ajan ennen mittausta, eli jaloittele hyvin!
 • Talvisin kehon olisi hyvä olla lämpimässä ainakin 20 minuuttia ennen mittausta.
 • Oikean painon mittaamiseksi riisu painavat vaatteet ja korut ennen mittauksen aloittamista.

Huomioithan, että seurantamittaukset tulisi suorittaa aina mahdollisimman samanlaisissa olosuhteissa, kuin ensimmäinenkin käynti!

Varaa aika InBodyyn soittamalla numeroon 0400 548603

 
Niiralankatu 25, Kuopio 70600
Info-piste ma-to 15-18
Avainkortilla 24/7
 
 
 
 
10 €

Päiväkortti

Kertamaksu
Päiväkortti sopii sinulle, joka olet esimerkiksi vierailemassa Kuopiossa ja haluat päästä treenaamaan laadukkaalle kuntosalille! HUOM! Jos haluat treenaamaan infon aukioloaikojen ulkopuolella, voit laittaa 10€ maksun Mobilepaylla numeroon 0400 548 603 ja viestiksi oman puhelinnumerosi. Mainitsethan viestissä myös mikäli tarvitset sisäänpääsykoodin Gymille!
Liity jäseneksi
SUOSITUIN!
 
 
 
44,90 € / kk

12 kk jäsenyys

Kanta-asiakas 24/7
12kk jäsenyydellä Gym on käytössäsi 24/7, joten treenaamaan pääset juuri silloin, kun sinulle sopii! Jäsenyydessä on 12kk määräaika, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Liity jäseneksi
 
 
 
 
34,90 € / kk

12 kk jäsenyys

Opiskelija 24/7
Edullinen jäsenyys sinulle, jolla on opiskelijakortti ja haluat päästä Gymille juuri silloin kun sinulle sopii! 12kk jäsenyydessä on vuoden määräaika, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Liity jäseneksi