Slimyonik© Bodystyler -hoito

Ensimmäisenä Kuopiossa tarjoamme julkkisten ja ammattiurheilijoiden suosimaa SLIMYONIK© Bodystyler -hoitoa Gymillä! Tutustu palveluun alta ja tule rohkeasti kokeilemaan!
Esimerkkisivu

SLIMYONIK© Bodystyler -hoito – Gym99

Kärsitkö turvotuksesta? Entä haluatko eroon selluliitista sekä ylimääräisestä kehon rasvakudoksesta?  Onko sinulla hidastunut aineenvaihdunta ja/tai laiska ruoansulatus?  Kärsitkö kilpirauhasen vajaatoiminnasta aiheutuvista haitoista? Kärsitkö korkeasta verenpaineesta?

Meillä on sinulle ratkaisu – SLIMYONIK©!

Ensimmäisenä Kuopiossa SLIMYONIK© Bodystyler -hoitomuoto on nyt tarjolla meillä! Tehokkaan hoitomuodon vaikutukset huomaat heti ensimmäisen kerran jälkeen!

Slimyonik© -laitteella voidaan tehdä erilaisia hoitoja, joista voit valita itsellesi ja omalle kehollesi sopivimman vaihtoehdon tavoitteidesi mukaan.

  1. Sport massage (urheiluhieronta) vähentää kovan treenin tuloksena syntynyttä maitohappoa ja ehkäisee kramppeja. Suositellaan urheilijoille ja kovaa treenaaville! (kesto n. 40-45 min.)
  2. Relax massage (rentouttava hieronta) on miellyttävä ja rentouttava kokonaisvaltainen hoito, joka nopeuttaa aineenvaihduntaa (kesto jopa 50 min.)

3. Slimming & Cellulite (hoikennus- ja selluliittihoito) hoikentaa ja vähentää selluliittia vahvistamalla ja kiinteyttämällä solukkoa. Edistää rasvanpoistoa ongelma-alueilta kiinteyttäen ja muokaten (kesto n. 30-40 min.)

 

TULE ROHKEASTI KOKEILEMAAN!

  •  Tutustumiskerta 10 €
  • Kertakäynti 30€
  • 10 kerran kortti 249€

    Slimiyonik

    Oletko kiinnostustunut? – Kysy rohkeasti lisää

Kuinka Slimyonik© hoito toimii?

Slimyonik©  hoito tapahtuu hierovissa housuissa, joihin muodostuu hoidon aikana ylipaine. Rentoutuksen ja mukavan hierontakokemuksen lisäksi ylipaine saa aikaan verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastumisen, sekä poistaa tehokkaasti turvotusta ja kehoon kertyineitä kuona-aineita.

Slimyonik© -painehousuilla voidaan toteuttaa monenlaisia hoitomuotoja, joista voit valita omiin tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon!

 

 
Niiralankatu 25, Kuopio 70600
Info-piste ma-to 15-18
Avainkortilla 24/7
 
 
 
 
10 €

Päiväkortti

Kertamaksu
Päiväkortti sopii sinulle, joka olet esimerkiksi vierailemassa Kuopiossa ja haluat päästä treenaamaan laadukkaalle kuntosalille! HUOM! Jos haluat treenaamaan infon aukioloaikojen ulkopuolella, voit laittaa 10€ maksun Mobilepaylla numeroon 0400 548 603 ja viestiksi oman puhelinnumerosi. Mainitsethan viestissä myös mikäli tarvitset sisäänpääsykoodin Gymille!
Liity jäseneksi
SUOSITUIN!
 
 
 
44,90 € / kk

12 kk jäsenyys

Kanta-asiakas 24/7
12kk jäsenyydellä Gym on käytössäsi 24/7, joten treenaamaan pääset juuri silloin, kun sinulle sopii! Jäsenyydessä on 12kk määräaika, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Liity jäseneksi
 
 
 
 
34,90 € / kk

12 kk jäsenyys

Opiskelija 24/7
Edullinen jäsenyys sinulle, jolla on opiskelijakortti ja haluat päästä Gymille juuri silloin kun sinulle sopii! 12kk jäsenyydessä on vuoden määräaika, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Liity jäseneksi