Kuntosali

THE BEST GYM IN TOWN! Perinteikäs Gym99 on laadukas kuntosali Kuopiossa, joka on tarjonnut laadukkaita kuntosalipalveluita jo vuodesta 1999. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, me autamme sinua saavuttamaan sen – tervetuloa Gymille!
Liity jäseneksi nyt!

Kuntosali Kuopiossa – Gym99

THE BEST GYM IN TOWN!

Gym99 on Kuopion Niiralassa sijaitseva perinteikäs ja laadukas kuntosali, joka palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä. Meiltä löydät monipuoliset palvelut, jotka palvelevat kaikkia kuntoilijoita:

  • Nykyaikainen kuntosali, joka sijaitsee kahdessa eri tasossa – laadukas laitteisto mahdollistaa turvallisen ja tavoitteellisen treenaamisen
  • Huippuammattilaisten toteuttamat Personal Trainer -palvelut, jotta saavuttaisit tavoitteesi helpommin
  • Inbody -kehonkoostumusmittaus tuloksien seurantaan
  • SLIMYONIK© – bodystyler hoito palautumiseen ja aineenvaihdunnan boostaamiseen
  • Optishake juomapalvelu, jolla saat urheilu- ja palautusjuomat suroaan omaan shakeriisi

Gym99 on palvellut asiakkaitaan intohimolla nimensä mukaisesti jo vuodesta 1999. Monipuolinen palveluvalikoima, huippuluokan laitteet ja tilat sekä asiantunteva henkilökunta ovat valttikortit, joista Gym99 tunnetaan ympäri kaupunkia. Laadukas kuntosalimme on suunniteltu palvelemaan kaikenikäisiä ja -tasoisia kuntoilijoita, joten olitpa sitten aloittelija tai kokenut treenaaja, on Gym99 juuri sinun paikkasi! Meiltä löydät niin modernit kuntosalilaitteet, mahdollisuudet aerobiseen harjoitteluun sekä laajan valikoiman vapaita painoja, jotta pääset treenaamaan mahdollisimman monipuolisesti.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä, olipa kyse sitten kuntosalilaitteista tai kunto-ohjelmista. Nyt alkuun pääseminen on helpompaa kuin koskaan – tule tutustumaan ja treenaamaan veloituksetta!

Kun­to­sa­li­har­joit­te­lun hyödyt

Säännöllinen kuntosaliharjoittelu tarjoaa monia fyysisiä ja psyykkisijä hyötyjä, jotka voivat edistää terveyttä ja hyvinvointia. Kuntosalilla käyminen on parhaimmillaan monipuolista harjoittelua, jossa yhdistyvät niin lihaksia vahvistavat liikkeet erilaisia painoja käyttäen kuin aerobinenkin liikunta. Kuntosalilla pääset sekä haastamaan itseäsi, että tietenkin parantamaan fyysistä kuntoasi – voima, kestävyys, liikkuvuus ja joustavuus pääsevät kehittymään säännöllisellä kuntosaliharjoittelulla. Lihakset vahvistuvat, kehon koostumus muuttuu ja kropan energiatasot nousevat  – mikä olisikaan sen parempaa?

Kuntosaliharjoittelu on tehokas tapa polttaa kaloreita ja edistää painonhallintaa, ja kuntosalilta voitkin saada avun sekä laihduttamiseen että tavoitellun painon ylläpitämiseen. Lisäksi kuntosalilla pääset muokkaamaan kroppaasi haluaamasi suuntaan kasvattamalla lihaksia sinne, missä niitä eniten kaipaat.

 

Säännöllinen liikunta, kuntosaliharjoittelu mukaan lukien, voi myös auttaa alentamaan kolesterolitasoja, verenpainetta ja diabeteksen riskiä. Siitä voi myös saada apua stressin hallintaan, sillä myös kuntosaliharjoittelu lievittää stressiä ja vapauttaa endorfiineja – näitä kehon omia hyvänolon hormoneja! Lisäksi säännöllisellä harjoittelulla on todettu olevan vaikutusta esimerkiksi unen laatuun.

Yleisesti ottaen kuntoilusta saa uutta puhtia elämään! Gymillä pääset osaksi yhteisöä, jossa jaamme yhteiset kiinnostuksen kohteet liikkumiseen ja terveelliseen elämään – tule siis kanssamme treenaamaan Kuopion parhaalle kuntosalille!

Paras kuntosali Kuopio – Gym99

 
Niiralankatu 25, Kuopio 70600
Info-piste ma-to 15-18
Avainkortilla 24/7
 
 
 
 
10 €

Päiväkortti

Kertamaksu
Päiväkortti sopii sinulle, joka olet esimerkiksi vierailemassa Kuopiossa ja haluat päästä treenaamaan laadukkaalle kuntosalille! HUOM! Jos haluat treenaamaan infon aukioloaikojen ulkopuolella, voit laittaa 10€ maksun Mobilepaylla numeroon 0400 548 603 ja viestiksi oman puhelinnumerosi. Mainitsethan viestissä myös mikäli tarvitset sisäänpääsykoodin Gymille!
Liity jäseneksi
SUOSITUIN!
 
 
 
44,90 € / kk

12 kk jäsenyys

Kanta-asiakas 24/7
12kk jäsenyydellä Gym on käytössäsi 24/7, joten treenaamaan pääset juuri silloin, kun sinulle sopii! Jäsenyydessä on 12kk määräaika, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Liity jäseneksi
 
 
 
 
34,90 € / kk

12 kk jäsenyys

Opiskelija 24/7
Edullinen jäsenyys sinulle, jolla on opiskelijakortti ja haluat päästä Gymille juuri silloin kun sinulle sopii! 12kk jäsenyydessä on vuoden määräaika, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Liity jäseneksi